Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde 3 kişinin öldüğü, 5 kişinin yaralandığı kanlı sünnet düğününün ayrıntıları ortaya çıktı.

Bigadiç ilçesine bağlı kırsal Güvemçetmi Mahallesi’nde düzenlenen sünnet düğününde iki aile arasında çıkan çatışmada 3 kişi öldü, 2’si ağır 5 kişi yaralandı.

İddiaya göre, sünnet düğününde Vedat Y. (50) ile Yılmaz A. (50) arasında tartışma yaşandı. Bunun üzerine, Vedat Y.’nin oğlu Atakan Y. (17) yanında bulunan tabancayla Yılmaz A.’ya ateş etti.

İKİ KİŞİ ÖLDÜ

Babalarının vurulması üzerine Emre A. (23) ve Yusuf A. da (25) tabancayla ateş etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık görevlisi sevk edildi.

Sağlık görevlileri tarafından yapılan kontrollerde Atakan Y., Seyhan Y. ve Yılmaz A.’nın öldüğü tespit edildi. Ağır yaralan Vedat Y. ile birlikte çevrede bulunan ve kurşunların isabet ettiği A.S., A.M. ve S.Ç. ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.

İKİSİ DE UZMAN ÇAVUŞMUŞ

Olayın ardından kaçan Emre A. ve Yusuf A. jandarmaya teslim oldu. Emre A.’nın Aydın’da jandarma uzman çavuş olarak görev yaptığı ve abisi Yusuf A.’nın ise Edirne’de Piyade Uzman Çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi. İHA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You May Also Like

Afyonkarahisar’da trafik kazası: 6 kişi yaralandı

Afyonkarahisar’da hafif ticari aracın tıra arkadan çarptığı kazada 6 kişi yaralandı.

Meclis’te utanç! Usul tartışması kavgaya dönüştü

TBMM Genel Kurulu’nun, milletvekilliği düşürülen Can Atalay’ın durumunu görüşmek için dün gerçekleştirdiği olağanüstü toplantıya şiddet görüntüleri damga vurdu. TİP’li Ahmet Şık’ın konuşmasıyla başlayan gerilim, AK Partili Alpay Özalan’ın kürsüye müdahalesiyle kavgaya dönüştü. Kavgada DEM Partili Gülistan Koçyiğit’in kaşı yarıldı.

Otomobille çarpışan motosikletli ağır yaralandı

Kaza, öğleden sonra Ergene, Çerkezköy ilçeleri yolu Velimeşe ışıklı kavşakta meydana geldi. İddiaya göre, Ramazan A., 59 ACK 188 plakalı …

Adana’da trafikte sopalı kavga

Adana’da, trafikte iki sürücü arasında çıkan sopalı kavgaya otomobillerden inen kadınlar da karıştı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.